Healthie Bio Jagody Inków

Suplement diety. Dostarcz sobie bezcennych witamin i mikroelementów!

-20%

Healthie Bio Jagody Inków

Jagody Inków to niskokaloryczne owoce bogate w przeciwutleniacze. 

  • bogate w witaminę C, dzięki czemu wspierają system immunologiczny
  • Stanowią doskonałe źródło witaminy A, kluczowej dla procesów widzenia, wzrostu oraz dla apetytu
  • Są unikalnym źródłem protein roślinnych

Te małe, żółto-pomarańczowe owoce, niewiele większe od rodzynek, zawierają imponujący zestaw cennych wartości odżywczych, w tym: protein roślinnych, witamin A, B1, B2, B6, B12 i C, pektyn, bioflawonoidów, fosforu oraz niewielką ilość melatoniny. Jagody Inków, suszone na słońcu po osiągnięciu pełnej dojrzałości, są pełne chrupiących nasion o cytrynowym smaku, nadających im przepyszny, słodko kwaśny smak. 

Czy wiesz, że:

  • Zawierają tylko 53 kalorie na 100 gramów produktu
  • Są bogate w przeciwutleniacze, polifenole i karotenoidy
  • Są superżywnością użyteczną ze względu na przeciwzapalne i lecznicze właściwości
Organiczny
Gwarancja Sensilab

Bez glutenu
Bez GMO
Bez laktozy
Wegański
 

29,90 zł

23,92 zł

W magazynie

100% gwarancja
Jeśli uznasz, że działanie naszych produktów nie jest satysfakcjonujące, odeślij je w ciągu 30 dni, a zwrócimy Ci pieniądze.
Consegna gratuita
Per ordini di valore superiore ai 30 € la consegna è gratuita
Dostawa w 3 dni robocze przez kuriera

Pochodzenie

Jagody Inków pochodzą z Amazonii, gdzie przez stulecia były tradycyjną potrawą, używaną także jako lekarstwo. Dziś jagody Inków, znane jako "Złote Jagody" lub "Jagody Azteków", uprawione są na terenach tropiklanych, subtropikalnych i umiarkowanych, w tym w Południowej Afryce, Turcji, a nawet w Anglii. 

Jak stosować?

Jagody Inków są doskonałym dodatkiem do owocowuch smoothies, sałatek i przetworów. Mogą też stanowić samodzielną przekąskę.  

Skład

Naturalnie suszone jagody Inków

Pochodzenie

Peru

Opakowanie zawiera 125 g jagód Inków

Najnowsze artykuły